Neonaciazm u Srbiji...
4 posters
Strana 1 od 1
Neonaciazm u Srbiji...
Сви сте приметили да се све више појавлјује неонационалистичких покрета у Србији. Како их зауставити, како се изборити са њима?
Re: Neonaciazm u Srbiji...
Kako ih zaustaviti?!Vrlo lako-sve lepo u Bor i Majdanpek da dozivotno kopaju,ili na autoputeve da asfaltiraju...Da je tako nikad ne bi bilo ni stecaja ni koncesije...I njih i one fudbalske 'navijace'.Sav taj sljam pati od viska energije koju nema kako drugacije da kanalise...E,pa da u ovoj zemlji postoji neka pravda svi bi oni sad bili do grla u uglju ili vrelom asfaltu...
supersteva- Broj poruka : 4
Datum upisa : 05.12.2008
Pozdrav!!!
Nije ti losa zamisao... He he . Ja mislim da si upravu. Jeste to malo surovo sto ce neki za ljudska prava rece, ali fsizam mora da nestane.
Pa da neonacisti grade ovu zemlju - a mi da gubimo vreme na forumima, bruka, da smo mi pravi komunisti mi bi pravili radne akcije a ne laprdali po forumima.
kreckoxxx- Broj poruka : 28
Datum upisa : 04.08.2008
Postavio sam temu propaganda, da bi svako ko je darovit tamo postavljao neke svoje radove npr. Plakate, letke, nalepnice bilo sta pa da idemo u akciju. Sta, jel su ovi nacisti bolji od nas i smeliji kada pisu grafite po ulici.
Bor, Majdanpek.........
Surovo...? surov je odnos prema rudarima u rudnicima, a dati mogucnost prevaspitavanja u radnim uslovima koji vaze za rudare nije surovo, to je samo edukacija ljudima neprimerog ponasanja upravo prema ljudskim pravima !
Similar topics
» ISTINA O TRI PRSTA
» Revolucija
» Ideja bratstva i jedinstva
» Jedinstvo komunista u Srbiji
» Preuzimanje vlasti u Srbiji
» Revolucija
» Ideja bratstva i jedinstva
» Jedinstvo komunista u Srbiji
» Preuzimanje vlasti u Srbiji
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: