IN MEMORIAM !!!!
4 posters
Strana 1 od 1
IN MEMORIAM !!!!
SUBOTU , 07.03.2009 u 6:30 U SAMO 47 -OJ GODINI ŽIVOTA , IZNENADA ALI ZAUVEK , PRESTALO JE DA KUCA SRCE JEDNOG PREDIVNOG BIĆA , U OLIČENJU OCA , BRATA , SINA , PRIJATELJA POBORNIKA ISTINE , ČOVEKOLJUBLJA I SLOBODE UMA , VELIKOG KOMUNISTE , NAŠEG DRAGOG FORUMAŠA - MODERATORA SA NICK-om >>CILM<< .
IZUZETNO MI JE BILA ČAST I PONOS , DA SAM SMELA I MOGLA DA BUDEM PRIJATELJ , SA JEDNIM TAKO DRAGIM I SUPER INTELIGENTNIM STVORENJEM , KOGA ĆEMO SVI , KOJI SMO GA POZNAVALI JEDINO KAO TAKVOG , NJEGOV LIK ZAUVEK I SAČUVATI U NAŠIM SRCIMA.
DRAGI NAŠ ZORANE .... POČIVAJ U MIRU I SPOKOJSTVU ....I NEKA TE ČUVAJU , SVI ONI ANĐELI SA NEBA .....
IZUZETNO MI JE BILA ČAST I PONOS , DA SAM SMELA I MOGLA DA BUDEM PRIJATELJ , SA JEDNIM TAKO DRAGIM I SUPER INTELIGENTNIM STVORENJEM , KOGA ĆEMO SVI , KOJI SMO GA POZNAVALI JEDINO KAO TAKVOG , NJEGOV LIK ZAUVEK I SAČUVATI U NAŠIM SRCIMA.
DRAGI NAŠ ZORANE .... POČIVAJ U MIRU I SPOKOJSTVU ....I NEKA TE ČUVAJU , SVI ONI ANĐELI SA NEBA .....
keks- Broj poruka : 11
Datum upisa : 02.01.2009
Re: IN MEMORIAM !!!!
Neka mu je vecna slava! On je puno ucinio da ovaj forum bude dobro uredjen sa puno raznovrsnim temama. Nisam ga poznavao uzivo ali je bio pravi drug i borac za PRAVDU! Pravi istaknuti KOMUNISTA i LEVICAR! Neka mu je vecna slava!
Izrazavam iskreno saucesce porodici i rodbini.
Izrazavam iskreno saucesce porodici i rodbini.
poslednji pozdrav
Poslednji pozdrav palom drugu, moje najdublje saucesce porodici i drugovima komunistima. Zbijmo svoje redove jos gusce i jace, ono sto te ne ubije to te ojaca.
samoupravljac- Broj poruka : 20
Godina : 60
Datum upisa : 17.11.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu