NKPS o novom zakonu o strankama
4 posters
Strana 1 od 1
Re: NKPS o novom zakonu o strankama
NKPS nema sanse da sakupi 10.000 potpisa za preregistraciju, osim ako ne plati ljudima bar po 500 dinara da daju svoj potpis.
progres- Broj poruka : 34
Datum upisa : 28.01.2009
Ovaj govor mi lici pravljenje odstupnice u slucaju neuspeha. Admine, druze Kulicu nemojte se vise igrati komunisticke partije to su ozbiljne stvari. Verujte ima mnogo ljudi koji veruju u socijalizam i radnicko samoupravljanje ali danasnje vlasti to uspesno suzbijaju raznoraznim napisima po medijima. Sve uspesnije rehabilituju one koji su bili protiv svog naroda i ko zna sta ce jos uciniti da razbiju svaki pokusaj pravog socijalistickog organizovanja. Atako malo treba da bi se organizovao socijalisticki bunt. Zato ne kukajte vise nego medju narod, medju radnike drugovi komunisti...pozdrav iz uvek crvenog i samoupravnog KragujevcaAdmin ::Nije tacno!
samoupravljac- Broj poruka : 20
Godina : 60
Datum upisa : 17.11.2008
Miskovic i svi veliki kapitalisti tj izrabljivaci naroda u srbiji mogu slobodno mirno da spavaju dok god postoji ovako jadna i bedna KP.
Grol- Broj poruka : 25
Datum upisa : 30.04.2009
Ovo trenutno zatisje nemojte da razumete da mi nista neradimo. Sprema se nesto veliko nemogu jos da vam kazem ali videcete!!! I bez vredjanja!!!
Nema vredjanja!!! samo bes i ogorchenost,hajde napokon da se nesto desi
Grol- Broj poruka : 25
Datum upisa : 30.04.2009
Dosta je vise cekanja da se nesto desi u tom cekanju pocele su generacije da nestaju. Nema vise cekanja napred u slobodu.SMRT FASIZMU I KAPITALIZMU SLOBODA NARODU!!!Admin ::Ovo trenutno zatisje nemojte da razumete da mi nista neradimo. Sprema se nesto veliko nemogu jos da vam kazem ali videcete!!! I bez vredjanja!!!
samoupravljac- Broj poruka : 20
Godina : 60
Datum upisa : 17.11.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu