jeli ovo kraj?
3 posters
Strana 1 od 1
jeli ovo kraj?
Da li se meni cini ili je ovaj forum umro. Nema vise komentara, nema novih clanova, nema administratora, nema Kulica. Dajte se oglasiti, zivi li ste ili ste otisli u ilegalu usta sumnjam. Dosta clanova srecem na YU forumu a ovde nikog nema. Da niste odustali od ideje SMRT FASIZMU I KAPTALIZMU!!!
samoupravljac- Broj poruka : 20
Godina : 60
Datum upisa : 17.11.2008
evo jedan novi
evo i mene
nesto se cudno desava,mozda cemo ipak morati da se trazimo po sumama i gorama.Uskoro ce mi zabraniti pristup na internet,jer nisam platijo.Nedaju mi pare koje sam zaradio,banda kapitalisticka.
nesto se cudno desava,mozda cemo ipak morati da se trazimo po sumama i gorama.Uskoro ce mi zabraniti pristup na internet,jer nisam platijo.Nedaju mi pare koje sam zaradio,banda kapitalisticka.
aska07- Broj poruka : 15
Datum upisa : 03.03.2010
opet ja
ostao sam sam
ovaj sajt ce se sam ugasiti od muke
ovakvim angazovanjem nikada necemo imati slobodnu socjalisticku drzavu,ljudi probudite se
ovaj sajt ce se sam ugasiti od muke
ovakvim angazovanjem nikada necemo imati slobodnu socjalisticku drzavu,ljudi probudite se
Ma kakav kraj... mi tek dolazimo
samoupravljac ::Da li se meni cini ili je ovaj forum umro. Nema vise komentara, nema novih clanova, nema administratora, nema Kulica. Dajte se oglasiti, zivi li ste ili ste otisli u ilegalu usta sumnjam. Dosta clanova srecem na YU forumu a ovde nikog nema. Da niste odustali od ideje SMRT FASIZMU I KAPTALIZMU!!!
palermo- Broj poruka : 7
Datum upisa : 31.01.2010
gde ste
Poceo sam krajnje da se razocaravam......
Pa ovde je sve mrtvo...
Dali ste se mozda preselili na drugo mesto
KUC KUC Ima li koga
Pa ovde je sve mrtvo...
Dali ste se mozda preselili na drugo mesto
KUC KUC Ima li koga
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu