RAZMOTRITE PREDLOG
2 posters
Strana 1 od 1
RAZMOTRITE PREDLOG
Bilo bi podobno da teme napisete i na Engleskom jeziku, jer ima zainteresovanih drugova iz inostranstva, koji ne govore srpski.
MIXI- Broj poruka : 42
Datum upisa : 02.03.2008
POZDRAV VIHORU
Odlicno Vihore, procitao sam tvoje priloge koje si prekucao iz knjiga i drago mi je da
medju omladinom ima ovakvih sjajnih pojedinaca koji su spremni da se bore za komunisticke
ideje i uopste komunisticku filozoi pogled na svet. Samo nastavi tako. Uz predlog koji sam
izneo administraciji, da teme za pisanje budu prilozene na engleskom jeziku, radi prosirivanja
kontakata i razmene misljenja sa drugovima iz inostranstva, izneo bih ti predlog da izneses
u forumu tvoja misljenja na teme koje je administracija postavila uz sjajne priloge iz knjiga
koje si postavio na forumu. Srdacan drugarski pozdrav!
medju omladinom ima ovakvih sjajnih pojedinaca koji su spremni da se bore za komunisticke
ideje i uopste komunisticku filozoi pogled na svet. Samo nastavi tako. Uz predlog koji sam
izneo administraciji, da teme za pisanje budu prilozene na engleskom jeziku, radi prosirivanja
kontakata i razmene misljenja sa drugovima iz inostranstva, izneo bih ti predlog da izneses
u forumu tvoja misljenja na teme koje je administracija postavila uz sjajne priloge iz knjiga
koje si postavio na forumu. Srdacan drugarski pozdrav!
MIXI- Broj poruka : 42
Datum upisa : 02.03.2008
Nema problema... ;)
Nema problema mixi. Još jednom predlažem, ako to već nije učinjeno, da administracija sastavi jedan imejl koji bi bio poslat na mejlove svih jugoslovenskih komunisitčkih sajtova, foruma, blogova itd. i da ih pozove da link ka ovom forumu postave među ''bratske stranice'', odnosno ''stranice za preporuku'', to bi bila dobra reklama. Za tu svrhu bi trebalo, ako to već nije učinjeno, napraviti i tzv. zajednički meil foruma, sa koga bi slali, i na kome bi administracija primala predloge, priloge, kritike, itd. Članovi foruma bi mogli i link ka forumu postaviti u svojim potpisima ili opcijama ''sajt'' na drugim forumima. Drugarski pozdrav.
...
Ja sam već poslao nekim stranicama, odnosno njihovim članovima i adminima poziv da postave link ka forumu. Drugarski pozdrav. Poslao sam i oko 30 poruka članovima foruma Slobodna Jugoslavija koji su iz Srbije, a kojima sam našao adrese.
Poslednji izmenio Vihor dana Ned Mar 09, 2008 10:27 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : dopuna)
Re: RAZMOTRITE PREDLOG
Moj ''trud'' se polako isplaćuje...
xxxxxxxxxx коме мени
прикажи детаље 14.56 (пре 6 сата(и))
Ok drug!
Bice odradjeno...
Smrt fasizmu...
Napred partizani
--------- Original Message --------
From: "Marko Rakicevic" <vihor92@gmail.com>
To: "xxxxxxxxx" <xxxxxxxxxxx>
Subject: NKPS
Date: 09/03/08 12:13
Pozdrav.
Zamilio bih vas da na va¹oj stranici Tito-Bihac.org postavite i link ka forumu Nove komunistièke partije Srbije: https://nkps.serbianforum.info.
Drugarski pozdrav. Vihor.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu