ODGOVORI NA MOJ POZIV!
4 posters
Strana 1 od 1
ODGOVORI NA MOJ POZIV!
Danas sam na više od 25 mail-ova poslao ovu poruku:
A ovde želim napisati odgovore koje sam dobio, kako bi smo videli šta posetioci ''žele'' i imajuli nekih problema sa učlanjavanjem.
Pozdrav.
Pozivam vas da posetite forum Nove komunističke partije Srbije: https://nkps.serbianforum.info, a ukoliko imate forum, stranicu ili blog, zamolio bih vas da ovaj link stavite među bratske stranice.
Drugarski pozdrav. Vihor.
Oprostite ako vam je poruka poslata greškom.
A ovde želim napisati odgovore koje sam dobio, kako bi smo videli šta posetioci ''žele'' i imajuli nekih problema sa učlanjavanjem.
Problem
zdravo uclanila sam se ma forum, nisam dobila aktivacijski kod tako da se ne mogu ulogovati. mozes li sta uraditi uclanila sam se kao rozalin
Re: ODGOVORI NA MOJ POZIV!
Ok drug!
Bice odradjeno...
Smrt fasizmu...
Napred partizani
Veliko hvala drugu parlamentarcu koji će postaviti link ka ovom forumu na sajt Tito-Bihać.
Re: ODGOVORI NA MOJ POZIV!
zdravo uclanila sam se ma forum, nisam dobila aktivacijski kod tako da se ne mogu ulogovati. mozes li sta uraditi uclanila sam se kao rozalin
ponovo sam se uclanila sada kao Rozalin1 sta je sa onom registracijom ne znam ako postoji treba je izbrisati., a ova da ostane
POZDRAV!!!
ZDRAVO ROZALIN1 PREDPOSTAVLJAM DA SI SE PRVI PUT ULOGOVALA KAO ROZALIN. U BAZI PODATAKA NEMA TAKVOG NADIMKA AKO GREŠIM MOLIM TE DA MI UKAŽEŠ NA GREŠKU.
Karl Marks...
Po mnogim ocenama najveci filozof, njegove teorije o eksploatatorskom kapitalizmu nisu oporene, a mnoga njegova ucenja mogu da rese citav niz problema danasnjice, vec je 126 godina proslo i jos se o njemu raspravlja. Neki su ga nazivali djavolom neki Bogom. Samo komunisti mogu da prosire i ostvare ideje karla Marksa pod uslovom da su slozni i organizovani. U osnovi KP nije sama sebi cilj, KP je vazan element strucne i svake druge pomoci radnickim sindikatima. Drugovi komunisti istrajte u namearama !
PECAT MAGAZIN FORUM
Pozivam i vas da se uclanite u PECAT MAGAZIN FORUM, magazin leve orijentacije, prema mom saznanju osniva se pokret levih snaga..ucestvujmo nasim prilozima, uticimo na disanje levice...bez konfrotacije, sa argumentima...forum je nov, pa ce mo tokom rada mastupati kao NKPS ! !!!!! Casopisu inace raste tiraz pa ce mo kroz njega otvoriti prozor u svet...! Zadrzao sam identican nick..*lune* radi identifikacije !!!
Anarho sindikalisticka inicijativa..
porucuje odavno *fabrike radnicima*...posetite *prijateljske stranice* Anarho Sinidiklisticke Inicijative...pokret levih snaga mora da ima medjusobnu podrsku...*ZAJEDNO SMO JACI*....!..unesite u nas sajt podatke o njima...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu