Komunistička omladina
5 posters
Strana 1 od 1
Komunistička omladina
Pozdrav. Zanima me da li posteje organizacije komunisitčke omladine u Srbiji gde se mogu učlanjavati i maloletni građani. Drugarski pozdrav Vihor.
POZDRAV VIHOR!!!
TRAZIM OD VA DA SE STRPITE. BICE SVE SAMO POLAKO. KOLIKO IMAS GODINA VIHOR? PA CE MO DA VIDIMO. NISTA NEOBECAVAM ALI BICE NESTO U SKLOPU NOVE KOMUNISTICKE PARTIJE SRBIJE NEMAM NIKAKVIH INFORMACIJA ALI BICE OBJAVLJENO. http://www.novikomunisti.bloger.hr/
Re: Komunistička omladina
Imam tek nepunih 16 (a nemogu baš puno da se ''strpim''), može u ''sklopu nove komunističke partije srbije''. Drugarski pozdrav. Vihor
ODLICNO!!!
NEMOJ NIKADA DA MENJAS MISLJENJE. BICE OMLADINSKA ORGANIZACIJA NOVE KOMUNISTICKE PARTIJE SRBIJE.
Drugovi, molim vas, ako ste u prethodne dve godine organizovali podmladak NKPS -a, voleo bih da me obavestite, pa na jesen, jer jos nisam napunio 16 godina, da pristupim patiji.
uzicka republika- Broj poruka : 1
Datum upisa : 10.04.2010
e mene zanima da li postoji komunisticka omladina u somboru ja imam 15 godina a voleo bih da ucestvujem u radu komunisticke omladine
Deloox- Broj poruka : 1
Datum upisa : 03.01.2012
Novi sam.
Za početak zanima me šta je sa nkps? Dali je uopšte aktivna, jer već dugo vremena nisam video aktivnosti ove partije, ono što mogu da vidim jeste samo aktivnost Brozove KP, SKOJ-a , i drugih malih partija, mene zanima samo nkps i ništa drugo, stoga ako mi neko može reću informacije iz prve ruke bio bih zahvalan.
Jugoalat- Broj poruka : 1
Datum upisa : 07.09.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu