Da li ce se prorocansrvo ispuniti?
4 posters
Strana 1 od 1
Da li ce se prorocansrvo ispuniti?
Kod amerikanaca ima jedna prica, da ako ikaa crnac bude proglasen za predsednika Amerika ce propasti. Barak Obama ocito sigurno pobedjuje... Sta mislite?
Re: Da li ce se prorocansrvo ispuniti?
Postoji proročanstvo da će nestani Engleske, ako nestanu gavrani (ili koje durge ptice) sa jedne britanske kule. Imaju čak i ljude koji brinu da broj ptica ne bude ispod šest. Gluposti...
A što se Amerike tiče, propašće to je sigurno...
Pozdrav.
Pozdrav.
[quote="Vihor"]Postoji proročanstvo da će nestani Engleske, ako nestanu gavrani (ili koje durge ptice) sa jedne britanske kule. Imaju čak i ljude koji brinu da broj ptica ne bude ispod šest. Gluposti...
slatko si me nasmejao .
hm ... možda - kada ali sumnjam da će to biti uskoro
slatko si me nasmejao .
hm ... možda - kada ali sumnjam da će to biti uskoro
jelena- Broj poruka : 13
Datum upisa : 14.02.2009
Sa prorocanstvom ili jok,Amerika propada..........hehe,naravno od Strane Rusije i Nas
mada,druze Admine,ja ti neverujem u ta prorocanstva,magije,zavete,vlaske magije i ostale gluposti!To je cisto zamajavanje ljudi...........mada,da se vratimo propastu Amerike,ja vec vidim JNA isped Bele kuce,u skorije vreme,kako skidamo americku,i dolazi nasa zastava s' petokrakom
mada,druze Admine,ja ti neverujem u ta prorocanstva,magije,zavete,vlaske magije i ostale gluposti!To je cisto zamajavanje ljudi...........mada,da se vratimo propastu Amerike,ja vec vidim JNA isped Bele kuce,u skorije vreme,kako skidamo americku,i dolazi nasa zastava s' petokrakom
JerryYU- Broj poruka : 8
Datum upisa : 05.05.2009
He he he , to prorocanstvo mi se svidja . Neverujem ni ja samo sam hto da ukazem na to da postoji neko verovanje. Jedva cekam da vidim JNA ispred Bele Kuce . Pzodrav!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu