Pozdrav...
+2
Toti
Admin
6 posters
Strana 1 od 1
Pozdrav...
Nisam ni ja religiozan, ali podrzavam drugove koji su u partiji koji su vernici. Sta da radimo. To nam je Vuk Draskovic doneo sa puno laznih stvari, kao sto su ispruzena tri prsta itd. Sto se tice religije sada je malo kasno, Nemozes coveka naterati da neveruje. Istorija nas uci i za vreme rimskog doba koliko je nevinih stradalo za rad jene vere. Znam da je bas zato Marks rekao da je religija opijum za narod, ali akko bi svi bili tolerantniji bilo bi dobro. Ako nebi muslimanio pozivali na taj njihov dzihad itd... Da nebi duzili pricu o religiji koja je toliko usadjena u covecanstvo, nasa partija to stoji i u statutu podrzava religiju, ali kao odvojenu instituciju od drzave. I to samo ciste religije: Hriscanstvo i Islam. Sve ostale sekte su tvorevina Amerike. Ako je neko ovim postom pomislio da mi podrzavamo cetnike vara se. Samo mora se dostici odredjen nivo tolerancije za buduci KOMUNIZAM!!!
Ako ima nekad pravopisnih gresaka to je zato sto brzo pisem. Molim vas da mi oprostite. Hvala...
Ako ima nekad pravopisnih gresaka to je zato sto brzo pisem. Molim vas da mi oprostite. Hvala...
Re: Pozdrav...
Jeste ali tolerisemo u suprotnom smeru,to je problem koliko ja vidim,tolerisemo nacionalizam to ne valja nikako za komunizam
Toti- Broj poruka : 44
Datum upisa : 03.03.2008
Slazem se...
Slazem se sa tobom oko nacionalizma. Nemaogu da verujem da neko ko je ziveo za vreme Tita moze da voli glupe cetnike.
Religija opijum za narod
Koliko sam ja razumeo Marx je religiju oznacio kao opasanost iz razloga sto se covek u veri odvaja od drustva, prihvata dogmu, ubija kreativnost(pasivizira u drustvu).Malo je ironicno sto je upravo njegovo ucenje danas kod mnogih sledbenika upravo postala dogma. Predpostavljam da mu nije bio cilj da ikone Sv. Petra, Sv. Jovana, Sv. Nikole itd zameni slikama Tita, Stanjina, Fidela da poklonici dolaze i dive se njihovim mauzolejima i Lenjinovom balzamovanom telu vec da prihvate ideju isth.Sto de tice cetnistva- cetnistvo je nastalo pre WWII i mnogi srbi imaju predke koji su bili deo tako organizovane vojske a i za vreme WWII bili su najmanje zlocinacki naklonjeni prema partizanima -te problem i mrznja prema istim pojavljuje se kao sovinizam drugih naroda i narodnosti bivse republike.Njihov cilj je da se ukalja uloga cetnistva u ostalim slobodarskim ratovima( jer ucestvovanjem u WWI oni su delom i stvarali Jugoslaviju), pa ujedino i da se ubije svaka nacionalna teznja za srpskim slobodarskim duhom.
kreckoxxx- Broj poruka : 28
Datum upisa : 04.08.2008
Slobodarski duh Srpskog naroda se nemoze
ocenjivati cetnistvom, niti merom zlocina...slobodarski duh za ocuvanje monarhije,, kombinaciju feudalno polukapitalistickog drustva, prisuustvo stranog kapitala, ksploatacije..iznosenje rezultata rada itd, prisustvo kolaboracije itd...ukupan efekat takve orijentacije je poguban...Nema nikakvog utemeljenja stavljati znak jdnakosti Srbin=cetnik..? Cilj je ssvim suprotan, radni covek u centru paznje drzave i drustva..sloboda, mir, rzvoj, skolee, bolnice, krov nd glavom ! *Sluzimo narodu* a ne monarhu i ergeli oko njega !
Nisam nigde izjednacio ta dva pojma
Cetnistvo su komunisti prvi generalizovali da bi time lakse obelezili sve srbe drugacijeg misljenja.
Sta je lose sto je neki covek u to vreme voleo svog kralja(kad je samo 50 godina pre toga sluzio drugima)?
Ali kad nemamo neprijatelja daj da ih sami stvorimo i kao posledica toga imamo danas isto onoliko cetnika koliko smo pre rata imali komunista.
Cetnistvo su komunisti prvi generalizovali da bi time lakse obelezili sve srbe drugacijeg misljenja.
Sta je lose sto je neki covek u to vreme voleo svog kralja(kad je samo 50 godina pre toga sluzio drugima)?
Ali kad nemamo neprijatelja daj da ih sami stvorimo i kao posledica toga imamo danas isto onoliko cetnika koliko smo pre rata imali komunista.
Nije sav problem u tome
..sto je neko nesto voleo, Kralja...nego sto se ocesao ljubav Hitlera, a te ljubavi ne prave decu nego obratno...da je ta ljubav donosila nesto dobro komunisti nebi uspeli...da oslobode narod od neprijatelja, da osloobode gradjane od eksploatacije...izgrade puteve, skole, bolnice...i mnogo toga sta i dan danas potoji a *oni sto drukciijee misle nece da vide*...i naravno lazu ! Danas su na vlasi upravo repovi tih ideologija na vlasti, muvaju se i po Hagu.. Pokret socijalista u srbiji poziva sve levicare i dnicare u Srbiji da sprece razbijanje Srbije i eksploatisanje njenih gradjana do istrebljenja...i to svee *u im boga* *sa podignuta tri prsta*...rspprodaaja secerana za 3 SD, zlezare Smedrevo u vrednosti jdnog fudbalera...itd...cetnici su samo jedan ruzan san kojega treba zaboraviti !
Smrt faizmu i kapitalizmu sloboda narodu !
Smrt faizmu i kapitalizmu sloboda narodu !
Pa i cetnici su se okupili i regrutovali da sacuvaju zamljuA sto se tice danasnje vlasti-to su ljudi koji su na fakultetima imali za glavni ispit markizam, socijalizam...
kreckoxxx ::Pa i cetnici su se okupili i regrutovali da sacuvaju zamljuA sto se tice danasnje vlasti-to su ljudi koji su na fakultetima imali za glavni ispit markizam, socijalizam...
To mozda pre 45.....
A sto se tice cetnika jesu oni ucestvovali u ratu samo na kojoj strani???
Nikako ne opravdavam izjednacavanje partizanske i cetnicke borbe u II svetskom ratu!!!!
A stvaranje ikona(ali staljina tita,...) jesu unistili mnoge koministicke ideje,ali samo zato sto svest ljudi jos nije na dovoljno visokom nivou i ljudi ne razumeju komunizam,socijalizam,ali ni demokratiju....
Toti- Broj poruka : 44
Datum upisa : 03.03.2008
Komunisti faktor levice
U Kikindi je pocelo moze se reci masovvno vracanje clanskih kknjiizica SPS...nije li to pogono tle povecanje clanova Komunisticke partij..?
Burzoaska revolucija je protutnjala,
Robespjer je oprao rukee, otpasao mesarsku kecelju,...neki mangupi sa istoka...su gramzivi..*mi im dali mali prt a oni hoce celu ruku*...lenjin, potom Staljin nehajno odmahnu rukom...ali komesar Moskve, Jelcin i njgov pajtos Luskov shvatise da moze mnogo bolje d zive, spovedose burzoasku revoluciju na *celom njenom prostoru*...izucili su zanat, dok su *njih podmazivali*..kod nas kazu..*pola pije pola srcu dje*...demokratija na delu, nema apsa za lopove, najbogatija dama Rusije je sena gradonacelnika Moskve, ptrijarh Aleksej kadi li kadi, blagosilja.propast svog naroda...a mi ockujemo d spasava nas narod...???
Slazem se sa tobom oko nacionalizma. Nemaogu da verujem da neko ko je ziveo za vreme Tita moze da voli glupe cetnike.
automated regression testing
game with zombies
mafiafran- Broj poruka : 3
Datum upisa : 06.08.2010
glupi cetnici...
Kazes glupi cetnici, nisu oni glupi nego je ovaj narod blesav i zaboravlja mnoge cinjenice iz proslosti ali i sadasnjosti. Jedna od cinjenica je i da ih komunisti nisu unistili kako su oni hteli da prikazu pa su sada uspeli da uzdignu glavu i da zaraze ovaj narod glupim nacionalizmom a to su uspeli da urade svi neprijatelji SFRJ unutar drzave i izazovu rat u citavoj zemlji gde je stradao nevin narod koji se uspavao i zaboravio na lekciju "neprijatelj nikad ne spava". Definitivno ih moramo staviti tamo gde im je istorijsko mesto i oduzeti im status ravnopravnosti sa nasim oslobodiocima partizanima. NARODE PROBUDI SE ovaj forum je u stagnaciji zbog neaktivnosti srpskih komunista ali zato raste broj clanova Jugoslovenskog pokreta, posetite i ovaj forum videcete ljude iz svih krajeva Yugoslavije. SMRT FASIZMU I KAPITALIZMU SLOBODA NARODU!!!
samoupravljac- Broj poruka : 20
Godina : 60
Datum upisa : 17.11.2008
Similar topics
» ODGOVORI NA MOJ POZIV!
» Sjedeljka...
» Kako postati clan partije?
» ISTINA O TRI PRSTA
» o novoj komunistickoj partiji srbije
» Sjedeljka...
» Kako postati clan partije?
» ISTINA O TRI PRSTA